Tigrasti bojnik

A ukoliko se odlučite za tigrasti bojnik, onda dobijate potpuno unikatni izgled bilo kod dela vašeg stana ili kuće. Zahvalan je za održavanje, a ukoliko mu dodate i neko zanimljivo osvetljenje, možete da postignete vrhunski efekat.

Bojnik kamen je još jedna posebna vrsta prirodnog kamena. Kao po ustaljenom pravilu, naziv je dobio na osnovu lokacije gde se njegovo nalaziše nalazi. U pitanju je mesto Bojnik, u okolini Prokuplja. Ovo područije veoma je bogato kamenom, a ono što je posebno važno jeste da je u pitanju kamen visokog kvaliteta. Dugotrajan i izdržljiv, ovaj kamen je odličan izbor u bilo kojoj varijanti uređenja.

Tigrasti bojnik je posebna vrsta ovog kamena. U pitanju je kamen sa manjim primesama crne boje, čime se postiže tigrasti efekat. U poslednjih nekoliko godina povećana je eksploatacija ovog kamena. Pokazao se kao vrlo zanimljiv prirodni materijal za uređenje domova širom Srbije. Sam kamen, osim što je dekorativan, vrlo je čvrst, te stoga može jako dugo biti postojan. Njime možete da oblažete i unutrašnje elemente, ali i spoljašnje. Kombinovanjem boja dobijaju se raznovrsni efekti koji će svakoga ko dođe u vaš dom ostaviti bez teksta.

Bojnik kamen možete da iskoristite u uređenju bile enterijera, bilo eksterijera. Njegova tipično boja žućkasto-braon može da se uklopi u bilo koji dezen vašeg doma. A ukoliko se odlučite za tigrasti bojnik, onda dobijate potpuno unikatni izgled bilo kod dela vašeg stana ili kuće. Zahvalan je za održavanje, a ukoliko mu dodate i neko zanimljivo osvetljenje, možete da postignete vrhunski efekat.

Najveću primenu tigrasti bojnik ima kada se izradi u vidu štanglica. Ali svakako možete kod vašeg dobavljača da pitate i za druge oblike obrade ovog kamena. Jednostavna je ugradnja i održavanje, što su još neke prednosti prilikom izbora ovog kamena.

Tigrasti bojnik može biti budućnost u uređenju domova širom naše zemlje, ali i van njenih granica. Budite među prvima koji su dali šansu ovom kamenu. Garantujemo da se nećete pokajati.