Struganički žuti

Strugačnički žuti kamen veoma je otporan i izdržljiv. I upravo to je jedan od osnovnih razloga zbog koga se koristi na spoljnim površinama.

Struganički kamen poznat je kako svuda u Srbiji, tako van naših granica. Za skoro stotinu godina, koliko se eksploatiše, ovaj kamen stigao je svuda. Danas postoji više vrsta struganičkog kamena, a jedna od najtraženijih svakako je struganički žuti kamen. Pronađen u blizini Ljiga, može biti na vašoj adresi veoma brzo. Ukoliko se odlučite da upravo ovim kamenom ulepšate svoj dom.

Struganički žuti kamen se uglavnom koristi za spoljašnje elemente. Njime jako lepo možete da dekorišete dvorište. Takođe, da napravite divne staze, ali i da obložite trgove i pločnike. Naravno, možete ga koristiti i u enterijeru. Pogodan je za oblaganje zidova, ograda, pa čak i stubova. U pitanju je kamen izuzetnog kvaliteta. Naspram kvaliteta, cena za ovaj kamen je veoma povoljna. Tako da vrlo pristupačno možete dobiti odličnu dekoraciju za svoj dom u vidu prirodnog kamena. Što se održavanja tiče, vrlo je jednostavno. Ne morate brinuti da vam za njega treba neki poseban postupak, ili sredstvo. Njegova žućkasta boja omogućava da se uklopi u bilo koji dizajn. Deluje vrlo prirodno i posebno.

Uglavnom se proizvodi kao lomljeni kamen, i to u više debljina. Shodno svrsi za koju se koristi, birate debljinu kamena.

Strugačnički žuti kamen veoma je otporan i izdržljiv. I upravo to je jedan od osnovnih razloga zbog koga se koristi na spoljnim površinama. Ni vetar, ni kiša, ni sneg, ni sunce mu ne mogu ništa. Može se postavljati na više načina. Sa našim stručnjacima možete da se posavetujete oko svega. Ovaj kamen može da bude izvrstan dodatak vašem vrlo lepom i udobnom domu. U pitanju je potpuno prirodni materijal, koji daje posebnju toplinu i draž svakoj kući, stanu, dvorištu.

Imajući u vidu da dolazi iz srca Srbije, žuti struganički kamen je idealno rešenje za sve vas koji želite da osvežite svoj životni prostor. Birajte kvalitet i pouzdanost, prirodne materijale i povoljne cene. Birajte za sebe samo najbolje. Struganički žuti kamen to i jeste.