Tigrasta studenica

Tigrasta studenica dolazi u više nijansi. Može biti tigrasta žuta, tigrasta plava ili tigrasta bela.

Možete li da zamislite kamen tigrastog dezena u svom domu? Možda vam zvuči čudno, ali ovaj kamen ima posebnu lepotu. Tigrasti dezen studenice nastaje zbog različitih uticaja prilikom formiranja kamena. Kao posledica toga dobijemo kamen neverovatnih lepota, koji na svetlosti još više može da zasija.
Tigrasta studenica dolazi u više nijansi. Može biti tigrasta žuta, tigrasta plava ili tigrasta bela.

Klasifikacija se vrši u zavisnosti od toga koja boja dominira u osnovnoj boji kamena. Svaka od ovih studenica jako se lepo može kombinovati uz vaš postojeći dizajn. Svejedno da li je koristite za uređenje enterijera ili eksterijera.

Ovaj kamen ima više izrazito crnih elemenata po sebi. I zbog toga se stvara doživljaj tigraste boje. Na svetlosti to posebno dolazi do izražaja. Može se naći u mnogim nijansama. Ovaj dekorativni kamen možete da uklapate uz bilo šta. Zbog svog nežnog spektra boja, skoro pa može biti neutralan. Jedino ga crne šare izdvajaju. Može jako lepo da se kombinuje sa drvetom, sa staklom, pa čak i sa metalom. To znači da kako god da vam je sada uređen dom, uvek ćete moći da pronađete mesto za tigrastu studenicu.
Poznato je da je studenica kamen izuzente čvrstine. To omogućava da nalazi veliku primenju i u eksterijeru. Često ćete videti divne vrtove prošarane tigrastom studenicom. Takođe, oblaganje ograda, zidova, raznih dekorativnih elemenata u vašim dvorištima može biti dobra ideja. Da pokažete svima da ovaj divni prirodni kamen može jako lepo da izgleda bilo gde.

Ako birate tigrastu studenicu, znači da imate stila. Znači da ste dobro razmislili o svim njenim prednostima. I da ste sa oduševljenjem doneli odluku da ovaj prirodni kamen uvrstite u materijale koji će se naći u uređenju vaše kuće ili stana.