Krajc

Najpre se prirodni kamen seče na pravougaone oblike. A zatim se ivice tih pravougaonika obrađuju. I na taj način se dobija krajcovan izgled.

Krajc je još jedan poseban način obrade prirodnog kamena. Postupak je jednostavan. Najpre se prirodni kamen seče na pravougaone oblike. A zatim se ivice tih pravougaonika obrađuju. I na taj način se dobija krajcovan izgled. Ovu vrstu kamena odlikuje specifičan izgled i jako dekorativno deluje. S obzirom da se obradom na svakom pravougaoniku dobijaju drugačije šare, ovako postižete da vaš dom izgleda originalno.

Kombinovanjem krajc kamena u vašem domu sa ostalim materijalima dobijate jedan potpuno moderan i neočekivan izgled. Ukoliko želite da vaš dom svi pamte dugo nakon posete, onda je krajc kamen vaš najbolji izbor. Može biti u više boja, opet u zavisnosti od vrste kamena od koga se izrađuje. U pitanju je samo specifična tehnika obrade. Tako da ovaj kamen možete da kombinujete kako god poželite.

Osnovna njegova odlika jeste da je u pitanju vrlo dugotrajan oblik kamena. Postojan je na svim temperaturnim promenama i svim spoljašnjim uticajima. Zato se često koristi i prilikom uređenja eksterijera. Može vašem domu dati ili rustičan ili elegantan izgled, u zavisnosti od toga kako i za šta se koristi. Svakako je veoma dekorativan, tako da za šta god da ga iskoristite nećete pogrešiti.

Krajc kamen možete da iskoristite za oblaganje svih zidova, unutrašnjih i spoljašnjih. Kada je reč o enterijeru, najbolji efekti se postižu kada se samo jedan zid obloži ili delovi zidova. Tada je doživljaj potpun. Njega možete koristiti i za ograde dvorišta, terasa. Možete oblagati delove fasada, stubove, i mnoge druge elemente vašeg doma. Ne postoji nemoguće sa ovo vrstom kamena. Boju birajte prema vašoj želji. Uklopite krajc kamen u vašu svakodnevicu i bićete veoma zahvalni, jer je i on zahvalan za održavanje.

Krajc može biti budućnost uređenja svih domova širom sveta. Budite pioniri, prvi se usudite da unesete ovaj kamen u svoj dom. Budite vizionari u uređenju, i verujemo da će vas svi pratiti.