O Nama

Firma SZR Brzak se bavi eksploatacijom ili vađenjem kamena, sečenjem kamena, ručnom obradom i ugradnjom prirodnog kamena.

Kamen Brzak Prirodni Kamen

Kamen Brzak

Firma SZR PRIRODNI KAMEN BRZAK nalazi se u selu Popadić kod Mionice, uspešno posluje od 1990. godine i bavi se eksploatacijom ili vađenjem kamena, sečenjem kamena, ručnom obradom i ugradnjom prirodnog kamena.

U svom vlasništvu firma poseduje tri kamenoloma od kojih je jedan kamenolom peščara (kamen peščar), drugi je kamenolom struganičke ploče i treći tzv. ravni Kaljevića kamen.

Pored toga u prodaji imamo i sve vrste kamena koje se mogu naći u Srbiji:

1. STRUGANIČKI KAMEN
2. STRUGANIČKI ŽUTI
3. STRUGANIČKI PLAVI
4. STRUGANIČKI RAVNI
5. BAŠKO – RAVNOGORSKI
6. BOSUTA
7. BELO – ŽUTO – SIVA STUDENICA
8. CRNO – BAKARNA STUDENICA
9. CRNO – BRAON – SIVA STUDENICA
10. PLAVA STUDENICA
11. TIGRASTA STUDENICA
12. BELI KRISTAL
13. VLADIČIN HAN
14. VUJATINAC
15. SUVI ZID
16. TIGRASTI BOJNIK
17. JAZOVNIK
18. KAMEN ZA FONTANE
19. PEŠČAR
20. KARAMELA
21. SIGA

Svi navedeni materijali od prirodnog kamena mogu se koristiti za oblaganje fasada, terasa, staza, ograda, žardinjera, cokli, stepeništa, fontani, kamina, unutrašnjih zidova, česmi, bazena.

Sve vrste kamena možete naći u našoj radionici u selu Popadić ili na našem stovarištu kamena u Mionici – Milana Stanišića bb. Mionica

Nezavisno od količine, vršimo prevoz kamena na kućnu adresu uz pokrivanje minimalnih putnih troškova. Za svaki naš prodati kamen možete dobiti atest kao i garanciju za prodati kamen i montažu tj. ugranju kamena.

Po dogovoru i po potrebi postoji mogućnost izvoza prirodnog kamena u druge zemlje.

o nama stovariste kamena brzak