Struganički ravni

Struganički ravni kamen odlično je rešenje za one koji žele samo prirodne materijale u svom domu, dvorištu, vrtu. Birajte provereno i mudro.

Struganički kamen je kamen koji potiče iz zapadne Srbije. Malo mesto Struganik je osnovno nalazište ovog prirodnog kamena posebnih odlika. Struganički kamen koristi se u različite svrhe, od enterijera do eksterijera.

Struganički ravni kamen veoma je pogodan za uređenje eksterijera. Potpuno je ravne površine. To ga čini idealnim za popločavanje staza i pločnika u vašim vrtovima. Može biti zanimljiv izbor za popločavanje parkova ili trgova. Posebna prednost ovog kamena jeste njegova čvrstina. To znači da se može postavljati na puteve kuda će se gaziti, jer odoleva svim izazovima. Vrlo je izdržljiv na svim vremenskim uslovima.

Zato može biti čest izbor prilikom oblaganja temelja kuće, zidova, i slično. Održavanje ovog kamena je krajnje jednostavno. Svaki vid prljavštine se jednostavno vodom opere. Zato je najčešći izbor za sve spoljašnje elemente vaših domova. Možete od njih praviti razne mozaike na vašim terasama, stazama, ogradama.

Takođe, struganički ravni može da nađe svoju primenu i u eksterijeru vašeg doma. Mnogi se odlučuju za njega prilikom oblaganja zidova, jednog ili više. Neverovatnih nijansi, sa prelivanjima boja na svetlosti, može biti vrlo interesantno rešenje za vaš unutrašnji dizajn.

Struganički ravni može biti napravljen u više debljina. U zavisnosti od debljine donosite odluku o njegovoj upotrebi. Po pravilu, deblji primerci kamena su namenjeni spoljašnjim elementima. Nešto tanje verzije dobar su izbor za unutrašnje uređenje. Vrlo jednostavno se može uklapati, iako je nepravilnog oblika.

Struganički ravni kamen odlično je rešenje za one koji žele samo prirodne materijale u svom domu, dvorištu, vrtu. Birajte provereno i mudro. Birajte prirodni kamen, da bude vaš saveznik u uređenju bilo kog doma. Verujte da nećete pogrešiti. Bićete oduševljeni krajnjim rezultatom.