Crno - Bakarna studenica

Ono po čemu je ovaj kamen drugačiji jeste da ima izraziti kvarc u sebi. To znači da možete ostvariti posebne efekte ukoliko obložite unutrašnje zidove ovim kamenom.

Crno-bakarna studenica je kamen koji se uglavnom izrađuje u vidu štanglica. Samo ime govori da se boje kreću u rasponu od bakarne do skoro sasvim crne. Vrlo je šarenolik i morate biti vrlo pažljivi prilikom uklapanja ovog kamena u vaš enterijer ili eksterijer. Ali kada ga uklopite, vrlo je zahvalan za održavanje i dugovečan je. I daje neponovljiv izgled svakom delu vašeg doma u koji ga donesete.

Ono po čemu je ovaj kamen drugačiji jeste da ima izraziti kvarc u sebi. To znači da možete ostvariti posebne efekte ukoliko obložite unutrašnje zidove ovim kamenom. I još ukoliko dodatne neko posebno osvetljenje, doživljaj može biti potpun.

Pločice od ovog kamena se izrađuju u dimenzijama od 3 cm i 5 cm. U skladu sa tim možete da birate kako i gde ga postavljate. Bez obzira da li ga koristite u enterijeru ili eksterijeru, ovaj kamen je vrlo zahvalan. Izdržljiv, čvrst, otporan, omogućiće vam da ostvarite sve što zamislite u dizajnu.

S obzirom da je reč o kamenu koji je najtraženiji na ovim prostorima, često se može videti. Možete ga primetiti na fasadama, ogradama, terasama. Velike mogućnosti njegove primene upravo čine da ga mnogi traže. Kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. I zato se često dogodi da ga nema mnogo na stanju. Zbog toga morate biti brzi, izabrati za sebe svoje primerke ovog divnog prirodnog kamena.

Veliku primenu ovaj kamen nalazi u uređenju apartmana i kuća za turističke potrebe. Zato kada neko dođe da poseti Srbiju može da uživa u predivnim dizajnerskim rešenjima na mnogim zgradama. I zato se oduvek od ovog kamena traži štanglica više.

Napravite svoju kombinaciju boja. Birajte crno-bakarnu studenicu. Neka o vašem domu svi pričaju. Neka se pitaju koji je to kamen koji ste koristili. Neka požele da ga i oni u svom domu upotrebe. Jer ko jednom zavoli kamen studenicu, uvek će njega birati, kad god ima priliku. Crno-bakarna studenica neka bude i vaš izbor. Birajte pažljivo i odlučno za sebe, za svoj dom. Birajte studenicu i sigurno je da nećete pogrešiti.