Bosuta

Bosuta može da se nađe u više boja. Raspon boja se kreće od žute do crvene, sa neverovatnim nijansama i prelivima.

Bosuta – kamen koji je naziv dobio po geografskom poreklu, kao uostalom i većina drugih vrsta prirodnog kamena. Njegova ekspolatacija je vezana za okolinu Aranđelovca, gde se nalaze njegove najveće zalihe.

Bosuta može da se nađe u više boja. Raspon boja se kreće od žute do crvene, sa neverovatnim nijansama i prelivima. Kada ga iskoristite u svom domu, sa ostalim elementima koje ste izabrali, dobićete unikatni izgled. Svi će biti oduševljeni kako ste kamenom postigli takav efekat. Jer ako neki kamen može da ostavi bez daha, onda je to sigurno Bosuta.

Uređenje domova upotrebom prirodnog kamena je popularno poslednjih godina. Pre svega zbog prirodnog materijala koji se koristi. A zatim i zbog divnih boja i mogućnosti kombinovanja u dizajnu koji želite. Imajući u vidu da bosuta ima raznovrsne boje, uklapanje u vaš enterijer ili eksterijer je vrlo jednostavno. Možete ovaj kamen dobiti u štanglicama, kao lomljeni ili sečeni. Uklapajte ga po želji, jer je prilično lak za kombinovanje.

Najveću primenu bosuta nalazi u oblaganju zidova i ograda. A možete je iskoristiti i za popločavanje staza i uređenje vrtova i dvorišta. Debljina ovog kamena je u proseku oko 6 cm, tako da je veoma izdržljiv i čvrst. Uz pristupačnu cenu, ovaj kamen je vrlo tražen od strane naših sugrađana.

Bosutu biraju oni koji žele drugačije, koji žele posebnost u svom domu. Napravite jednistven dizajn. Iskombinujte ovaj poseban kamen u svom domu. Videćete da ćete dobiti rezultat za pamćenje. Kvalitet, cena, čvrstina i izdrživost – sve što želite od prirodnog kamena imate na jednom mestu.