slogan
Prirodni kamen Struganički kamen Vrste kamena Prodaja kamena Profesionalna ugradnja kamena Kamenolom
Prirodni kamen
Koristiti se za oblaganje fasada, terasa, staza, ograda, žardinjera, cokli, stepeništa, fontana, kamina, unutrašnjih zidova, česmi, bazena. Prirodni kamen ja građevinski materijal koji se od davnina koristi prilikom izvođenja različitih građevinskih radova. Iz same reči prirodni se mođe zaključiti da je kamen u manjim ili većim komadima koji se kasnije obrađuju u zavisnosti od potrebe. […]
Struganički kamen
nadaleko poznat građevinski materijal koji je dobio ime po selu Struganik nadomak Mionice.
Vrste kamena
Struganički, baški, ravnogorski, bosuta, studenica, peščar, vujatinac, kamen za fontane, suvi zid, pirotski peščar, osečenica, vladičin han.
Prodaja kamena
Vršimo prodaju prirodnog kamena na celoj teritoriji Srbije i šire.
Profesionalna ugradnja kamena
Ugradnju vrše majstori sa dugogoišnjim iskustvom.
Kamenolom
U svom vlasništvu imamo tri kamenoloma
21 Oct, 2019

Prirodni kamen

Koristiti se za oblaganje fasada, terasa, staza, ograda, žardinjera, cokli, stepeništa, fontana, kamina, unutrašnjih zidova, česmi, bazena.

Prirodni kamen ja građevinski materijal koji se od davnina koristi prilikom izvođenja različitih građevinskih radova. Iz same reči prirodni se mođe zaključiti da je kamen u manjim ili većim komadima koji se kasnije obrađuju u zavisnosti od potrebe.

Prirodni kamen mođe se koristiti za zidanje, oblaganje zidova, za fontane, popločavanje dvorišta, izradu staza, za fasade, česme, stepenice, izradu kamina, šankova, ograda i još mnogo toga.

Prirodni Kamen koji eksploatiše kamenorezasčka firma Kamen Brzak je izuzetnog kvaliteta i fantastičnih osobina. Otporan je na vremenske prilike i neprilike, na habanje, mraz, visoke temperature… Prirodni kamen eksploatišemo iz sopstvenih kamenoloma.