kamen brzak slogan
image image image image
Prirodni kamen Koristiti se za oblaganje fasada, terasa, staza, ograda, žardinjera, cokli, stepeništa, fontana, kamina, unutrašnjih zidova, česmi, bazena.

Read the Full Story
Struganički kamen nadaleko poznat građevinski materijal koji je dobio ime po selu Struganik nadomak Mionice.

Read the Full Story
Vrste kamena Struganički, baški, ravnogorski, bosuta, studenica, peščar, vujatinac, kamen za fontane, suvi zid, pirotski peščar, osečenica, vladičin han.

Read the Full Story
Prodaja kamena Vršimo prodaju prirodnog kamena na celoj teritoriji Srbije i šire.

Read the Full Story
27 Oct, 2021

Prirodni kamen

Koristiti se za oblaganje fasada, terasa, staza, ograda, žardinjera, cokli, stepeništa, fontana, kamina, unutrašnjih zidova, česmi, bazena.

Prirodni kamen ja građevinski materijal koji se od davnina koristi prilikom izvođenja različitih građevinskih radova. Iz same reči prirodni se mođe zaključiti da je kamen u manjim ili većim komadima koji se kasnije obrađuju u zavisnosti od potrebe.

Prirodni kamen mođe se koristiti za zidanje, oblaganje zidova, za fontane, popločavanje dvorišta, izradu staza, za fasade, česme, stepenice, izradu kamina, šankova, ograda i još mnogo toga.

Prirodni Kamen koji eksploatiše kamenorezasčka firma Kamen Brzak je izuzetnog kvaliteta i fantastičnih osobina. Otporan je na vremenske prilike i neprilike, na habanje, mraz, visoke temperature… Prirodni kamen eksploatišemo iz sopstvenih kamenoloma.